1260x150

Alles over wiet en andere drugs op het DrugsForum

Alles over wiet en andere drugs op het DrugsForum

Op zoek naar informatie overhet gebruik van wiet of andere (soft/hard) drugs? Ervaringen van andere gebruikers lezen of je eigen ervaringen delen? Bezoek dan eens het Nederlandse DrugsForum.

Veel Nederlanders hebben wel eens een jointje gerookt, op jonge of latere leeftijd. Een iets kleiner percentage heeft ook weleens andere drugs gebruikt. Laten we vooropstellen: het gebruik van drugs is niet zonder risico's. Het gebruik van wiet of hasj is dan nog het minst risicovol, maar ook hiermee dien je verstandig mee om te gaan. Maar wat is dat; verstandig mee om gaan? Hoe gebruiken anderen het en hoe vaak? En hoe zit het met het testen van je drugs? Of heb je bepaalde drugs gebruikt en vraag je je af of jouw ervaring overeen komt met die van ander. Of wil je gewoon iets kwijt over een bepaalde een drug?

Gelukkig bestaat het internet en zijn er diverse fora te vinden over drugs. Zo ook het Nederlandse forum over drugs, het DrugsForum. Een leuk forum met actieve leden waar elke dag vele posts in diverse topics worden geplaatst. Het forum bestaat uit diverse topics binnen verschillende categorieën. Van informatief tot gewoon een leuk gezellig met elkaar kletsen, waarbij iedereen een gezamelijke passie deelt. En vergeet ook de Tripreport categorie niet: hilarisch! Het drugsforum is te bereiken via de volgende url: https://drugsforum.nl