1260x150

Waterpijp-bong.nl - De beste headshop

Waterpijp-bong.nl - De beste headshop

Waar koop jij je bong en je 420 artikelen? Grote kans dat je deze bij de beste online headshop van Nederland koopt: Waterpijp-bong.nl. Lees hier meer over deze geweldige shop.

Als je op zoek bent naar een bong of waterpijp, maar ook allerlei 420 benodigdheden zoals een grinder of lange vloei, dan kan je dit bij je lokale shop om de hoek kopen, of je koopt het online bij de beste headshop van de nederland, namelijk: Waterpijp-bong.nl

In 2006 is Waterpijp-bong.nl opgericht, uit passie als familiebedrijf begonnen vanaf een zolderkamer, maar is inmiddels uitgegroeid tot een grote onderneming met meerdere externe magazijnen. Wat Waterpijp-bong.nl onderscheid van de rest is dat zij de beste service geven, zowel vooraf als na een aankoop. Uiteraard zijn de producten die zij verkopen uit hun grote assortiment van goede kwaliteit tegen een mooie en goedkope prijs. Waterpijp-bong.nl is uitgegroeid tot een begrip in de branche en in het 420 wereldje. Hoewel zij zich vooral richten op de Nederlandse en Belgische markt, kopen er vanuit heel Europa en de Verenigde Staten producten bij Waterpijp-bong.nl.

Kopen bij Waterpijp-bong.nl

Het assortiment van waterpijp-bong.nl is enorm en er zit voor iedereen wel wat bij. Van goedkope bongs van een paar euro, tot aan enorm luxe speciale bongs van een paar honderd euro. Het is maar net wat je er aan wil uitgeven, welke kwaliteit je zoekt en welke eisen je stelt aan jou te kopen bong. Bijvoorbeeld een ice bong, percolator bong of dab bong. Maar natuurlijk niet alleen voor een bong kan je er terecht, ook een goede waterpijp (shisha), vaporizer, grinder, smoke rig, dab tool, aansteker, hemp wick, stash box, puurpijp, of rolling tray, wat maar een greep uit de collectie is, ben je bij waterpijp-bong.nl aan het juiste adres. Het online kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Is Waterpijp-bong.nl betrouwbaar?

Voordat je iets bij een online shop koopt, wil je weten of de shop betrouwbaar is. We kunnen je met zekerheid zeggen: Waterpijp-bong.nl is betrouwbaar! Al heel wat mensen zijn je naar alle tevredenheid voor gegaan, inclusief de redactie van 420moment.nl. :-) Waterpijp-bong.nl heeft daarnaast ook een webshop keurmerk, dat inhoudt dat zij aan alle juridische eisen voldoen, officieel goedgekeurd zijn en zijn aangesloten bij een geschillencommissie. Gezien de positieve reviews die waterpijp-bong.nl krijgt op bijvoorbeeld Trustpilot en WebwinkelKeur, zit het wel goed met deze shop.

Informatie over het gebruik

Niet alleen kun je bij waterpijp-bong.nl terecht voor de aanschaf van de verschillende rookartikelen, ook vind je belangrijke informatie over het gebruik. Zij hebben allerlei eigen wiki informatiepagina's beschikbaar gesteld, waar informatie te vinden is over bijvoorbeeld het gebruik van een bong, informatie over (medicinale) wiet, informatie over vaporizers, enz. 

Waterpijp-bong.nl kortingscode

Speciaal voor de 420moment.nl lezers heeft waterpijp-bong.nl een (tijdelijke) kortingscode beschikbaar gesteld, waarmee je 10% korting op je bestelling krijgt. Gebruik hiervoor kortingscode "420DISCOUNT".

Wil je meer korting ontvangen? Schrijf je bij het bestellen ook meteen in voor de nieuwsbrief en houd social media in de gaten, zoals de Facebook en Instagram pagina van Waterpijp-bong.nl, om op de hoogte gehouden te worden van allerlei kortingsacties en sale evenementen.