1260x150

EP Miggs de Bruijn - Amnesia

EP Miggs de Bruijn - Amnesia

Out now! De nieuwe EP van Migss de Bruijn: Amnesia ! Lees meer over Miggs en luister hier zijn nieuwe track.

Rapper Miggs de Bruijn is al een aantal jaren een bekende naam in de scène. Maakte faam via the Next Mc en kwam daarna meerdere keren bij 101 Barz en dropte al verschillende Ep’s en tracks en daarbij heeft Miggs ook verschillende keren met gevestigde namen samen gewerkt. Miggs is een energieke rapper wat ook te zien is aan zijn liveshows en 101 barz sessies. Tijdens zijn shows zie je onnavolgbare moves en tijdens zijn 101 sessies gaat hij soms te snel voor de camera mensen.

Altijd is Miggs een independent artiest geweest en heeft veel zelf gedaan en bereikt. Sinds dit jaar heeft Miggs zich aangesloten bij het Zware Jongenz Label van Aiky. Daarna heeft Miggs ook al 4 tracks gedropt en nu is het dan ook tijd voor de EP genaamd Amnesia. Benieuwd hoe deze vette track klinkt? Luister 'Miggs de Bruijn - Amnesia' door op deze link te klikken.

De EP telt 8 tracks waaronder de onlangs uitgebrachte tracks Dr. Martens, Uptown en Street Leven. Verder zijn er dus 5 nieuwe tracks te beluisteren waaronder de titeltrack Amnesia. De titel van de track en EP geeft al aan waar het naartoe gaat. Miggs is voor de track geïnspireerd doordat hij zelf ook veel Amnesia rookt en geeft dit ook aan in de track. Miggs vertelt onder andere op de track dat hij dagelijks Amnesia rookt om rust in zijn hoofd te creëren, het lied is eigenlijk een ode aan de wietsoort. Ook is er vandaag, 24 september 2020,  van Amnesia een clip uitgekomen. De Miggs de Bruijn Amnesia clip kan je hier bekijken.


Naast Amnesia en de al uitgekomen tracks zijn er nog verschillende stijlen te horen op de EP. Zo heeft Miggs een track waar hij zijn Afrikaanse kant naar voren laat komen, die track heet Libala en op die track wordt Miggs bij gestaan door 2mochh. De track I Like it is een clubtrack en laat je ook direct in de clubsfeer komen. De track Lois is eigenlijk over een street meid en op die track wordt Miggs bijgestaan door zijn broertje Jacques. Dan heb je al laatste nog de track Bag of Money. Een hele sterke track die goed in elkaar zit en je meeneemt van begin tot eind. Al met al een sterke eerste EP van Miggs onder de vlag van Zware Jongenz, en dit is nog maar het begin.

Al met al past Miggs de Bruijn met zijn repertoire, vooral met zijn track 'Amnesia', perfect in de lifestyle van 420moment.nl, dus zal je hem geheid hier vaker terug zien.

miggs de bruijn - 420moment.nl

miggs de bruijn  420moment.nl