1260x150

Cannafair 2022

Cannafair 2022

De Cannabis-expo Cannafair 2022 komt eraan! Deze cannabisbeurs is van 26 t/m 28 augustus in Düsseldorf (Duitsland).

Tegenwoordig is het voor de cannabisliefhebbers wellicht beter gesteld in Duitsland dan in Nederland en België. Zo vindt van 26 tot 28 augustus de spectaculaire cannabisbeurs Cannafair plaats in Düsseldorf. Drie dagen in het teken van alles wat met wiet te maken heeft. Dit jaar zijn er weer veel Nederlandse bedrijven op de beurs vertegenwoordigd.

Cannafair is terug na coronabreak

De eerste Cannafair Hanfmesse in Düsseldorf vond in 2019 plaats. Daarna volgden helaas die twee beruchte coronajaren, maar nu is de expo terug! Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 augustus kun je je in de enorme Mitsubishi Electric Halle vergapen aan alle ins en outs van cannabis.

Naast mooie en informatieve stands van meer dan honderd cannabisbedrijven – zaden, voeding, lampen, parafernalia, vaporizers, kweektenten/kasten, CBD-merken, hennep en medicinale wiet – is er ook een congres met diverse interessante sprekers. En uiteraard kan je er eten, drinken in een heuse Biergarten en kiffen (blowen)!

Duitse wiet-expo met grote Nederlandse inbreng

Tot nu toe zijn er al 112 bevestigde deelnemers uit de internationale cannabisbranche. Hoofdsponsor is het Nederlandse voedingsmerk Canna, dat zich gelukkig wel bij de buren durft te manifesteren aan de wietminnende medemens in tegenstelling tot hier in eigen land.

En dat geldt ook voor Hesi, Plagron, Bio Nova, Dutchpro, Mills Nutrients, Advanced Hydroponics, Hy Pro, BAC et cetera. Allemaal Nederlandse cannabis voedingsbedrijven die in eigen land vanwege ons krankzinnige repressieve beleid onzichtbaar willen/moeten blijven. Gelukkig waait de wind in het buitenland veel gunstiger zullen we maar denken…

Verder zijn er natuurlijk ook nog standhouders uit Duitsland, Zwitserland en de rest van Europa aanwezig!

 

Meer informatie over Cannafair 2022 – o.a. ticketverkoop en beursdeelnemers – vind je de officiële website van Cannafair.