1260x150

Bokslegende Mike Tyson opent Coffeeshop Tyson 2.0 in Amsterdam

Bokslegende Mike Tyson opent Coffeeshop Tyson 2.0 in Amsterdam

Bokslegende Mike Tyson heeft zijn eigen coffeeshop geopend in Amsterdam, genaamd Coffeeshop Tyson 2.0. Tyson is al jarenlang een groot voorstander van het gebruik van cannabis en heeft zijn eigen wietboerderij in Californië City.

De Coffeeshop Tyson 2.0 bevindt zich aan de Spuistraat nummer 222 en biedt een selectie van Tyson's favoriete cannabisproducten aan. Hij heeft alle wiet zelf getest en is enthousiast om zijn meest geliefde producten met Europa te delen.

Adam Wilks, CEO van TYSON 2.0 zegt in het originele persbericht:

“Amsterdam is een stad met een zeer rijke cultuur die het heeft getransformeerd tot een van ‘s werelds belangrijkste bestemmingen met meer dan 18 miljoen toeristen die elk jaar bezoeken. Coffeeshop TYSON 2.0 viert onze reis en markeert een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf nu we onze internationale aanwezigheid uitbreiden buiten Noord-Amerika naar de snelgroeiende Europese markt” ...  “We kijken ernaar uit om het merk en de levensstijl van TYSON 2.0 in Amsterdam te introduceren en onze Europese fans te bedienen met de toonaangevende producten waar we bekend om staan.”

Tyson heeft cannabis al decennialang gebruikt om de pijn te verminderen die het gevolg is van zijn lange carrière als bokser op het hoogste niveau. Zijn nieuwe coffeeshop is een droom die uitkomt en stelt hem in staat om zijn passie voor cannabis te delen met fans en bezoekers van Amsterdam.

In Nederland zijn coffeeshops legaal
en mogen ze kleine hoeveelheden cannabis verkopen aan klanten van 18 jaar en ouder. Amsterdam staat bekend om zijn grote aantal coffeeshops en trekt elk jaar miljoenen toeristen aan. Vanaf mei 2023 is het echter niet meer toegestaan om op straat marihuana te nuttigen in de oude binnenstad van Amsterdam.

Tyson is niet alleen bekend vanwege zijn passie voor cannabis, maar ook vanwege zijn indrukwekkende bokscarrière. Hij is een van de beste boksers ooit en hield tegelijkertijd wereldtitels bij de zwaargewichten van de WBA, WBC en IBF in bezit. Hij won 50 van zijn 58 partijen als profbokser, maar is vooral berucht vanwege het bijten van een stuk uit het oor van zijn tegenstander Evander Holyfield tijdens een gevecht in 1997.

Coffeeshop Tyson 2.0 is een must-visit voor cannabisliefhebbers en fans van Mike Tyson. Bezoekers kunnen genieten van een selectie van de favoriete producten van de bokslegende en de sfeer van een echte Amsterdamse coffeeshop ervaren.