1260x150

Disclaimer

De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Wij streven ernaar deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, maar we kunnen hier geen garanties over afgeven. Het is dan ook niet mogelijk om aan informatie op deze website rechten te ontlenen.

Het onderwerp van deze website, cannabis, is bedoeld voor bezoekers voor 18 jaar en ouder. Het 420 Magazine is niet verantwoordelijk voor op de toezicht hiervan.

420 Magazine aanvaard geen aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade als gevolg van mogelijke fouten of tekortkomingen op deze website of het gebruik van deze website.

De informatie over producten en hun toepassing mag niet worden beschouwd als advies van medische aard. Bij klachten of aandoeningen raden wij aan eerst contact met een arts op te nemen.

Het 420 Magazine behoudt het recht voor om wijzigingen en correcties aan te brengen. 

De teksten op het 420 Magazine zijn geschreven en geplaatst door 420 Magazine en/of door mogeijke adverteerders. Het copyright is toebedeeld aan het 420 Magazine of de betreffende adverteerder. Het 420 Magazine streeft ernaar geen auteursrechten te schenden. Mocht je toch van mening zijn dat er auteursrechten overschreden zijn, neem dan contact op met 420 Magazine redactie, zodat content aangepast danwel verwijderd kan worden.