Het beste cadeau voor de liefhebber van wiet!

Een verjaardag, de feestdagen of gewoon zomaar. Iedereen is altijd weer op zoek wat voor een cadeau hij/zij moet geven. Lees hier wat het beste cadeau is wat je een liefhebber van wiet kan geven.

Als diegene aan wie je het cadeau gaat geven een liefhebber is van cannabis, dan is er veel leuks om uit te kiezen om cadeau te doen. Zo heb je mensen die wiet gebruiken in een jointje. Anderen gebruiken een bong, de waterpijp voor wiet. Weer anderen gebruiker liever een puurpijpje en dan zijn er ook nog die niet willen roken, maar vapen met een vaporizer. Ook zijn er die van wiet edibles maken, om te consumeren dus. Op basis daarvan kan je alle kanten op met je cadeau. Hieronder wat ideeën voor een leuke cadeau voor Sinterklaas, Kerst of een verjaardag.

420 Geschenkartikelen

Wat het altijd goed doet als cadeau, zijn de kant en klare geschenkartikelen. Een complete set met artikelen in een mooie verpakking, dat je zo cadeau kunt doen. Onze vrienden van online headshop Waterpijp-bong.nl hebben bijvoorbeeld diverse cadeauboxen in hun assortiment. Deze sets bestaan bijvoorbeeld uit een mooie leuke bong, een grinder, lange vloei, tipboekje, pakje screens en een aansteker. En dat alles in een mooi blik met mooi design. Je kunt bij het afrekenen om er voor te kiezen om het in te laten pakken, zodat je meteen helemaal klaar bent met je cadeau. Je hoeft het alleen nog maar te geven. Hieronder voorbeelden van een cadeaubox.

420 geschenkartikel
wiet cadeau box

 

 

Roze bong cadeau doen

Wil je een roze bong aan je geliefde cadeau doen, dan heeft waterpijp-bong.nl een paar leuke opties. De meest opvallende is de D-SMOKE Heart bong, of de D-SMOKE Pearl Pink Bong, beiden zoals in de afbeelding hieronder staat weer geven. Wil je iemand een roze bong of een hele andere bong cadeau doen? Kijk dan eens in de bong shop van Waterpijp-bong.nl

roze bong
 roze percolator bong

 

 

Vaporizer kado geven

Je scoort hoge punte als je iemand een vaporizer cadeau doet. Je moet meestal wel wat meer geld, maar het is zijn geld echt wel wat waard. Er zijn velen soorten vaporizers op de markt, te onderscheiden in 2 categoriëen, namelijk een tafelmodel vaporizer en een draagbare vaporizer voor onderweg. De draagbare vaporizers zijn de laatste tijd razend populair, omdat ze zo lekker handzaam zijn, makkelijk in je zak past en eigenlijk overal snel kunt gebruiken. Er zijn vaporizers die alleen voor wiet geschikt zijn, maar ook vaporizers voor olie, concentraten, hasj enz. Ben je op zoek naar een vaporizer, kijk dan eens in het assortiment van waterpijp-bong.nl

vaporizer
draagbare vaporizer

 

 

 

Winkelen in een headshop

Op zoek naar een ander cadeau? Dan kan natuurlijk ook. Ga dan eens lekker rondstruinen in een headshop. Wil je dat lekker op je gemakt thuis doen, dan zijn de online headshops zoals Waterpijp-bong.nl een uitkomst. Je kunt er van alles kopen, zoals grinders, lange vloei, aanstekers, onderdelen voor bongs en waterpijpen, hennep zeep en alle andere benodigheden en artikelen rondom het roken van wiet of wat met wiet te maken heeft.