1260x150

Adverteren op het Nederlandse 420 Magazine

Jouw doelgroep online bereiken? Profiteer van de actieve community van het online magazine 420 MOMENT en adverteer tegen aantrekkelijke tarieven!

Heb je een headshop, smartshop, growshop of seedshop? Ben je een fabrikant en/of merkhouder van 420 of (smart)drugs gerelateerde (rook)artikelen? Of heb je een website c.q. business dat gerelateerd is aan deze branche? We weten als geen ander dat gezien de branche het commercieel adverteren op bijvoorbeeld Google en social media vrij lastig is. Bovendien wil je adverteren op de plek waar jouw potentiële klanten zich bevinden. Het Nederlandse 420 magazine maakt het mogelijk om gericht en uitgebreid te adverteren, zodat er een zo hoog mogelijke conversie gerealiseerd kan worden. Bovendien help je er aan mee om het 420 MOMENT en haar community te laten groeien, wat weer een positief effect heeft op de adverteerder.

Hieronder staan de verschillende advertentiemogelijkheden benoemd. Uiteraard is het mogelijk deze met korting te combineren. Wil je adverteren en ben je benieuwd naar de tarieven, neem dan contact op met de redactie van 420moment.nl.

Advertentiemogelijkheden

Er zijn meerdere manieren om op 420moment.nl te adverteren, namelijk:

  • Plaatsen van een banner op de website.
  • Plaatsen van producten met eigen teksten, op de website, nieuwsbrieven én social media kanalen
  • Plaatsen van (nieuws) artikelen (posts), op de website, nieuwsbrieven én social media kanalen

Banner(s) op 420moment.nl

Het is mogelijk om een eigen banner te laten plaatsen op de 420 Moment website. Je mag zelf bepalen waar de banner komt te staan, mits er nog plek is. Een bannerpositie houdt in dat je de banner in een paginacategoriemag plaatsen. Bijvoorbeeld een banner onder de "420 nieuws". De banner wordt dan bij álle artikelen (posts) in die categorie weergegeven, inclusief op de overzichtspagina. Indien een categorie uit een subcategorie bestaat, dient een specifieke subcategorie gekozen te worden. Bijvoorbeeld de subcategorie "Cannabis gebruik" onder de categorie "Cannabis". De banner wordt dan op alle artikelpagina's van de categorie "Cannabis gebruik" gepubliceerd. Uiteraard is het ook mogelijk banners te plaatsen op de startpagina / home pagina. 

Producten met eigen teksten

Op de Productpagina is het mogelijk producten te plaatsen, met eigen foto en teksten inclusief links naar je eigen website. Om de 2 weken mag er een nieuw product erbij worden geplaatst! De productenpagina is onderverdeeld in de categorieën Headshop, Smartshop, Seedshop en Growshop. Verkoop je zelf producten in een van deze categoriën, dan heb je via 420moment.nl een extra kanaal om je potentiële klanten te bereiken. Bovendien krijg je extra exposure, doordat we elke nieuw geplaatst product óók weergeven in onze nieuwsbrieven én op onze social media kanalen. Kortom, je klantbereik wordt enorm vergroot door te adverteren op het Nederlandse online magazine 420 MOMENT.

Plaatsen (nieuws) artikelen (posts)

Verkoop je geen producten, maar wil je wel eigen wervenden teksten met foto's en links naar je eigen website plaatsen? Ook dat kan! Om de 2 weken mag je een nieuw artikelen plaatsen in de categorie naar keuze. Momenteel zijn de categoriën onderverdeeld in: 420 nieuws, Cannabis (algemene informatie, cannabis gebruik, medicinale wiet, wiet kweken, recepten) en Entertainment. Elk nieuw geplaats artikel wordt óók weergeven in onze nieuwsbrieven én op onze sociale media kanalen. Door op deze manier te addverteren op het Nederlandse 420 magazine, creëer je extra belangstelling en verkeer naar je eigen website.